.

#N/A

.

SATURDAY, AUGUST 13SUNDAY, AUGUST 14

.

10:00 AMRegistration / Bacon Bites Breakfast!Registration / Bloody Mary Brunch10:00 AM

.

10:30 AMBallet Movement for BurlesqueHula Hooping for Burlesque & Fitness10:30 AM

.

11:00 AM90 minutes with Honey LaFleur90 minutes with Chica Vroom11:00 AM

.

11:30 AM11:30 AM

.

12:00 PMLunch break (30 min)Lunch break (30 min)12:00 PM

.

12:30 PMAlternative Dance movementBellydancing Movement for Burlesque12:30 PM

.

1:00 PM90 minutes with Angelique DeVil90 minutes with Nina Nightshade1:00 PM

.

1:30 PM1:30 PM

.

2:00 PMPeer ReviewBeginning Burlesque & Experience Sharing Panel2:00 PM

.

2:30 PM2 hours with open forum2 hours with panelists2:30 PM

.

3:00 PM3:00 PM

.

3:30 PM3:30 PM

.

4:00 PMArtistic Direction in PerformanceHair & Makeup Workshop (2 hrs)4:00 PM

.

4:30 PM1 hour with Fannie Fuller2 hours with Meghan Mayhem4:30 PM

.

5:00 PMIntro to Burlesque5:00 PM

.

5:30 PM1 hour with Jacqueline Hyde5:30 PM

.

6:00 PM** BREAK / SET UP FOR SHOW*Branding, Marketing, Promo 1016:00 PM

.

6:30 PMDoors open for show1 hr with Zora Phoenix6:30 PM

.

7:00 PMPDLESQUE NIGHT 1: Dames at Dusk** BREAK / SET UP FOR SHOW*7:00 PM

.

7:30 PM(2 hours, ending at 9pm)Doors open for show7:30 PM

.

8:00 PMGeorgia Ruby, Jacqueline HydePDLESQUE NIGHT 2: PDX SHOWCASE8:00 PM

.

8:30 PMItty, Hai, Baby(2+ hours) Georgia Ruby8:30 PM

.

9:00 PMAngelique DeVil, Meghan Mayhem, Lana Louche, Dee Dee Pepper, Claire Voltaire, Mona DePlume9:00 PM

.

9:30 PM9:30 PM

.